Vakcína Pfizer nemá finální schválení a ani SÚKL neví, jaké má účinky!

Výzva pro všechny – nepodlehněte státnímu (politickému) nátlaku a davové psychóze.

 

Do půl roku se ta jejich operace zhroutí. Proto potřebují v co nejkratším čase naočkovat co nejvíce občanů vakcínou, k níž vás ale nemohou nutit, už jenom proto, že nemá hotové klinické studie.

Níže ke stažení v PDF dokument, který pochází od Státního úřadu pro kontrolu léčiv (SÚKL) a týká se vakcíny Pfizer/BioNTech (maskovaný GmBh a Bayer). Jednotlivé lékárny v ČR tento dokument začaly tento týden dostávat na své prodejny. Uvnitř dokumentu tak vidíme, že vakcína se oficiálně jmenuje Comirnaty 500 a musí se skladovat při teplotách mezi –90 až –60 stupňů Celsia.

Jenže, vakcína podle dokumentu (strana 17/18) nemá pro Evropskou unii finální schválení, ale pouze podmínečné schválení, a farmaceutická společnost BioNTech jako partner Pfizeru musí do července 2021 dodat podklady pro konečné schválení, přičemž závěrečnou klinickou studii musí Pfizer dodat evropské lékové agentuře do konce roku 2023.

O vakcíně se ani neví, jak se dočtete na straně 4, jaké může způsobit alergické reakce a jak působí na těhotné ženy a jejich potomky. Babiš a spol. tedy na nás chtějí, zřejmě na popud Bruselu, udělat experiment, který hraničí se zločinem proti lidskosti. Nenechte se vydírat, jejich akce se zhroutí!

Norimberský kodex říká:

Norimberský kodex (německy Nürnberger Kodex) je soubor zásad medicínské etiky pro experimenty na lidech, který vznikl jako důsledek soudu s vojenskými zločinci na norimberském soudu po skončení druhé světové války. Je to první významný mezinárodní dokument k etice výzkumu.

Obsah prvního bodu zní:
1. Dobrovolný souhlas lidské osoby je absolutně nevyhnutelný.

Jinými slovy, vakcínu nejde nikomu nařídit žádným nařízením nebo zákonem, protože vakcína je pouze podmínečně schválená a je stále v režimu výzkumu, dokud společnost Pfizer nebo jiní výrobci nezveřejní závěrečnou studii a dokud nezíská konečně schválení.

 

Pavel Krejčí, Ondřej Kmošek

 

SÚKL k vakcíně Pfizer, BioNTech – Celý text ke stažení ZDE

 


 
 
 

Autor příspěvku: ans

4.6 11 hlasů
Ohodnoťte článek
3 Komentáře
Komentář v řádku
Zobrazit všechny komentáře
kosmar
kosmar
1. 1. 2021 18:00

Lživý článek tupouna, který vůbec netuší, o čem je řeč.

Zdeněk
Zdeněk
30. 12. 2020 12:15

Dobrý den,

už delší dobu sleduji Vaše příspěvky a chci Vám poděkovat za skvělou práci.Podle mě co se týče koronaviru a současné vakcinace,tohle je zločin proti lidskosti a naši vládní představitelé by za jejich činy měli být souzeni.Opatření způsobují více škody než užitku

Vojta
Vojta
Odpovědět  Zdeněk
30. 12. 2020 22:40

To je zase v aleji nablito.