TOTO MŮŽETE UDĚLAT TAKÉ – zažádejte si o vrácení svého testu!

Vážení přátelé, toto můžete udělat také – ZAŽÁDAT SI O VRÁCENÍ SVÉHO TESTU!

 

Dobrý den,

dne 9. 3. 2021 jsem byla testovaná na coronavirus na parkovišti u nemocnice Havlíčkův Brod. Byla jsem pozitivní v karanténě. Nevím, jak bylo s mým testem naloženo. Test se mimo jiné může zneužít na genetický odběr vzorků. Z tohoto důvodu Vás žádám o sdělení:

  • 1) Kde se můj test – tyčinka v současné době nachází?
  • 2) Jakým způsobem byla případně zlikvidována?
  • 3) Pokud byla zlikvidována, pak prosím o kopii protokolu, kdy, kde a jak bylo učiněno.
  • 4) Pokud nebyla zlikvidována, pak prosím o vrácení odběrové tyčinky a testu.
  • 5) Prosím o jméno odpovědné osoby, která zodpovídá za nakládání s provedenými testy na obyvatelstvu v kraji Vysočina a kdo na celostátní úrovni.
  • 6) Jak Vaše instituce chrání naše údaje: rodné číslo, které jsme povinni uvést při testování, kdo odpovídá za to, aby rodná čísla nebyla evidována a zneužita?

Prosím o písemnou odpověď na mé otázky na můj mail: …

Děkuji a jsem s pozdravem

Marie B., adresa

 

▪ ▪ ▪

 

Laboratoře v České republice při PCR testech používají 45 cyklů amplifikací, místo dnes již i WHO doporučených maximálně 35 cyklů. Proto pozitivně testovaní v ČR neustále narůstají.

Jenomže počet pozitivně testovaných je u nás základem pro prodlužování nouzového stavu, který je nutně potřebný pro zajímavé toky peněz.

 

Odkaz:topcz.net – WHO potvrzuje, že test Covid-19 PCR je chybný. Odhady „pozitivních případů“ nemají smysl. Uzamčení (lockdown) nemá vědecký základ.

 


 
 

Autor příspěvku: ans