Kvůli „uhlíkové stopě“ chtějí zakázat domácí potraviny!

Uhlíková stopa domácích potravin je pětkrát větší než u konvenčně pěstovaných potravin

Studie zjistila, že individuální zahradní infrastruktura je zodpovědná za zvýšené úrovně CO2

„Tak už chápu, jakým podvodným způsobem budou chtít zakázat domácí pěstování potravin.. Celá uhlíková politika je stejný podvod jako tečkovaní.. Jim jde pouze o to, aby lidé byli závislí, nebyli v potravinách soběstační.. Další důležitý parametr, domácí potraviny jsou vždy zdravější, jednoduše lepší, mají úplně jinou energii.. Kdežto průmyslově ve velkém pěstované můžou různými způsoby kontaminovat, geneticky deformovat a tak vytvářet nemocné lidi a tím podporovat jiné odvětví, farma průmysl.. a tím jednoduše vyrábět poškozené otroky.. Jinými slovy tyto studie jsou jen manipulativní nesmysly….. stejné jako na tečkovaní měli taky plno studii a hloupí co tomu podvodu uvěřili, tak je to postupně kosí.. “ Karel Popek

 

https://www.telegraph.co.uk/…se/

 

 

 


 

Autor příspěvku: ANS

0 0 hlasů
Ohodnoťte článek
2 Komentáře
Komentář v řádku
Zobrazit všechny komentáře
trackback
5. 2. 2024 13:59

[…] mozgy, aby prijala svoj osud. Píše sesterská slovenskej českej Aliance národních sil tu.Všetci tam chcú len naše dobro. Lebo sme premnožení, produkujeme kysličník uhličitý, […]

Kritik
Kritik
26. 1. 2024 13:33

To je jasné! Při pěstování zeleniny zahrádkáři totiž prdí a to je horší než traktor 🙂
Ale rozhodně bych netvrdil, že potraviny ze zahrádek jsou vždy zdravější atp. 😉