1953 a 2022

Málokdo tuší, jaké jsou základní rozdíly. První je ten, že Antonín Zápotocký udělal měnovou reformu přes noc, Fiala a jeho mafie ji roztáhla do několika let. A na začátku příštího roku, až kladivo dopadne naplno, to bude rovných 70 let.

V čem je tedy zásadní rozdíl údajného zločince Antonína Zápotockého a prý božského Petra Fialy dnes?

Komunista Antonín Zápotocký a tehdejší komunisté „obrali“ bohaté, takže čím byl někdo bohatší, tím o víc přišel. Proto se i na Wikipedii dočtete, že to byl zločinec. Říká se tomu totalita.

Kapitalistický liberál Petr Fiala a jeho mafie okrádá chudé, posílá je na dlažbu, ale mnozí bohatí ještě víc bohatnou a politici si ještě přidají peníze a těm chudým se smějí, že v popelnicích je ještě odpadu dost, Brusel jim nabízí červy s proteiny a Pekarová s Němcovou několik svetrů. Říkají tomu „západní demokracie“.

Západní majitelé bank drancují náš stát a obyčejný lid vyšroubovává žárovky, vypíná topení a pokouší se přežít. Ti skutečně bohatí peníze vyváží do zahraničí (tomu Zápotocký zabránil), skupují pozemky, nemovitosti či obrazy na aukcích. Ti obyčejní střadatelé přichází o vklady 10% – 15% ročně z úspor, takže se tomu říká „západní demokracie“. Neboli 1% bohatých v krizi zázračně bohatne, dalších 9% o peníze nepřichází a 90% lidí zázračně chudne.

 

Další rozdíl.

Můžeme si myslet o komunistech a Antonínovi Zápotockém co chceme, ale jedno je jisté: Zápotocký československou reformu dělal, aby pomohl poválečné obnově a pozvednutí státu.
Fiala liberální reformu dělá, aby okradl české občany a aby Černochová s Pekarovou mohly poslat naše peníze Ukrajině. Aby se mohlo zabíjet.

Další rozdíl.

Komunisté odmítli zadlužit stát, takže i generální ředitelé jezdili v obyčejných autech jako většina lidí. Dnes každý politik bere víc než ten, co ho z daní živí. Natož poslanci, kteří si pěchují panděra levnou kuchyní v Parlamentu.
Politici se v roce 2023 budou mít ještě lépe.

Předsedové obou parlamentních komor a premiér si podle výpočtu zvednou platy na 274 800 korun a místopředsedové Sněmovny a Senátu a ministři 195 300 korun. Nárůst činí 31 000 korun a 22 100 korun měsíčně. (Důchodcům o 800 Kč.)

Odměna místopředsedy vlády vzroste o 26 600 korun na 236 000 korun a předsedů parlamentních výborů, komisí a delegací o 16 300 korun na 144 100 korun. Místopředsedové senátních a sněmovních výborů a předsedové podvýborů si polepší o 13 900 korun na 123 200 korun.

Už chápete, proč bijí lidé, kteří do toho vidí, na poplach? Proč se plní náměstí a Rakušan zavádí další cenzuru a připravuje policii s obušky a slzným plynem, aby národ zkrotili?

Už chápete, proč prozápadní mafie dala nálepku pro chudinu, že každý protestující je „dezolát a ruský šváb, či podporuje Putina, či je přímo „Putinův agent“, likvidující úžasnou západní demokracii? Aby tím oslabili protesty a odvedli pozornost! Ti lidé na náměstích šílí, protože přicházejí o celoživotní úspory, navíc je Pekarová s Černochovou okradou a pošlou naše peníze na válku, aby se zavděčily božským USA. Nakonec Rakušan tu žebrotu srovná!

Těch 90% lidí ale nechce válku! Chce mír! A nesouhlasí s tím, že je okrádáno úzkou skupinkou lidí v čele s Fialou v zájmu podvodné „západní demokracie“ a že si prý může dojít pro sociální dávku a žebračenku na úřad práce, který prověří, zda ten okradený chudý správně vyšrouboval žárovku a ušetřil plyn, jinak nedostane nic.

Po třiceti létech budování kapitalismu jsme na huntě a v bankrotu. A prý to řídí Putin. Říká to 108 lidí  –  poslanců a mlaskající vláda, která se nám s deseti svetry vysmívá.

A okrádaní občané stále mlčí. Většina národa ani netrefí k volbám. Čekají na zázrak? Věří, že přijde spasitel a zachrání je? Jak dlouho ještě?

Běhá mráz po zádech a Rakušan chce opět tyto informace zablokovat. Pokud tyto informace zveřejníme, pracujeme prý pro Putina. Jsme jeho agenti, tvrdí Fiala a Rakušan. A vám ty lži, urážky a přechod do žebroty nevadí?

 

Přišlo emailem

 

 

 

 

 

 


 

Autor příspěvku: ANS